Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.danskfjerkrae.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Forbrugerne er ligeglade med salmonella

Danskerne er ligeglade med salmonella. Det viser en undersøgelse, som Landbrugsraadets ugentlige magasin FoodCulture har fået lavet. Det er tilsyneladende vigtigt for danskerne, hvor en kylling kommer fra, men samtidigt ikke særlig vigtigt, at en kylling

Danskerne er ligeglade med salmonella. Det viser en undersøgelse, som Landbrugsraadets ugentlige magasin FoodCulture har fået lavet. Det er tilsyneladende vigtigt for danskerne, hvor en kylling kommer fra, men samtidigt ikke særlig vigtigt, at en kylling er salmonellafri.

Hvis man skal være sikker på, at en kylling er fri for salmonella, skal man købe dansk kylling. I 2006 blev der fundet salmonella i 2 procent af det danske kyllingekød og i 26 procent af det udenlandske kød.

- De danske myndigheder har snorksovet i timen, når det drejer sig om at stille krav til importen af fjerkræ. Nu må politikerne træde i karakter og kræve, at det kød, vi importerer, har samme sikkerhedsniveau som det danske, siger adm. dir. Per V. Møller fra Rose Poultry til FoodCulture.